Esports

La rua del Bus Campions 2009, a punt

El FC Barcelona ha preparat una exposició itinerant per compartir amb els socis i aficionats d'arreu de Catalunya els títols aconseguits aquest any

El FC Barcelona vol oferir els triomfs d’aquest any històric als socis i aficionats mostrant els títols aconseguits per 110 poblacions de Catalunya i la Catalunya Nord. I per portar-ho a terme ha ideat una rua-exposició per tot el territori que comença aquest dimecres.

Els trofeus s’exposaran al Bus Campions 2009, on tothom que vulgui es podrà fotografiar amb les copes aconseguides i rememorar aquest any amb les millors imatges.

L'objectiu és, segons informa el club, recordar i compartir els més de cent anys d’història blaugrana amb tota l’afició del Barça repartida arreu del país, posant especial èmfasi en les copes aconseguides aquest 2009.

L’exposició està integrada en un autobús especial, amb un espai interior de 45 m2, que ha estat modificat i guarnit amb colors i elements blaugrana per a l’ocasió. Uns cilindres lluminosos indicaran l’entrada a l’autobús i en cas de pluja s’hi habilitaran unes carpes.

Del 30 de desembre al 4 d’abril
El Bus Campions 2009 començarà el recorregut el proper dimecres 30 de desembre al Camp Nou, on estarà fins al 2 de gener. Posteriorment continuarà l’itinerari, en horaris de matí i tarda, per les capitals de les 41 comarques catalanes i algunes poblacions de les comarques que tinguin més socis del club.

Així, el 2 de gener serà a Piera i Capellades, i després passarà per Sant Vicenç de Castellet, Sant Fruitós del Bages, Vila-seca, El Perelló, l'Ametlla de Mar, Tortosa, Gandesa, Flix, Móra d'Ebre, Falset, Guissona, Cervera, Juneda, Reus, Cambrils, Salou, Cunit, Calafell, Valls, Berga, Manresa, Torelló, Manlleu, Tona, Vic, Girona i Salt, entre d'altres.

L’exposició itinerant també viatjarà fins a la Catalunya Nord, concretament a Perpinyà. La ruta finalitzarà el recorregut al mateix Camp Nou el cap de setmana del 3-4 d’abril, coincidint amb el partit de Lliga de la jornada 30, que enfrontarà el FC Barcelona amb l’Athletic Club de Bilbao.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES