Esports

Ibra i Piqué, dubtes a Madrid

Tots dos tenen lesions lleus però podrien obtindre l'alta abans del clàssic

No tot van ser bones notícies ahir al Camp Nou, tot i el triomf blaugrana. Zlatan Ibrahimovic, que havia encadenat sis gols en els cinc partits anteriors i vivia un moment especialment dolç, va notar unes molèsties al soli de la cama dreta i no va poder disputar ni un minut, quan, en realitat, havia de tornar a ser titular contra els bascos. El suec té un petit trencament de mig centímetre al soli de la cama dreta, i serà baixa segur dimarts contra l'Arsenal i dubte per al partit del cap de setmana vinent al camp del Real Madrid.

El que ja era baixa segura per al partit de tornada dels quarts de final de la lliga de campions era Gerard Piqué, sancionat. El problema és que el central barceloní es dubte també per al partit del Santiago Bernabéu, ja que ahir va acabar el partit contra l'Athletic Club amb una elongació a l'adductor del muscle dret, i segons els serveis mèdics del club haurà d'estar de baixa sis o set dies. Un període de baixa que li permetria arribar just al partit entre el primer i el segon classificat de la lliga, en un enfrontament per al qual el Barça recuperarà el sancionat Alves.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.