Esports

Guardiola: «Amb aquests jugadors es pot anar fins a la fi del món»

El tècnic del Barça es mostra molt satisfet del rendiment de l'equip davant l'Athletic i enfoca la tornada amb l'Arsenal com "el partit més important de la temporada"

Més que satisfet, estava ahir Pep Guardiola. Després d'haver viscut en pocs minuts de diferència uns quants dels millors moments de futbol del seu equip des que n'és l'entrenador, i d'haver vist com li aixecaven un 0 a 2 a Londres, els futbolistes li van demostrar que tenen tantes ganes de menjar- s'ho tot com ell mateix. El tècnic de Santpedor va lloar l'actitud, «la disponibilitat i la dedicació» d'uns jugadors amb els quals «es pot anar fins a la fi del món».

El tècnic blaugrana va haver d'explicar el seu onze inicial revolucionari, del qual va dir: «Ja que tenim partits cada tres dies, han de jugar tots els futbolistes.» De fet, Guardiola fins i tot va fer broma quan va comentar als periodistes: «Probablement, heu tremolat de por quan heu vist l'onze inicial.» Però al final del partit, de la por, si n'hi va haver, no en quedava ni rastre, ja que només es parlava del gran triomf aconseguit per un equip que «en els darrers partits ha demostrat un gran ritme competitiu, jugant amb molta intensitat i molta pressió». Un equip que en els darrers partits està sent novament reconeixedor: «Hem jugat un primer temps brutal i hem acabat el partit amb set o vuit jugadors de la casa. Cada dia estic més orgullós d'aquest club i de poder treballar d'aquesta manera.»

A l'hora de mirar al futur, Guardiola va manifestar: «El partit contra l'Arsenal és el més important de l'any, ja que ens marcarà fins a final de temporada. Si passem, arribarem amb possibilitats de ser campions d'Europa i de lliga.» A més a més, el tècnic va fer una crida: «Arribem una mica justos al partit, i necessitem tothom al Camp Nou. On no arribem nosaltres, que hi arribi la gent. Ja sabem quin peu calça, l'Arsenal, és una final.»

Pep Guardiola també va defensar el lateral brasiler Maxwell, de qui va dir que està jugant uns partits «brutals», i el va defensar del gol de l'empat de l'Arsenal. «Cal recordar que Walcott va fer els deu metres en 10.37», va afegir-hi. Finalment, es va referir al golejador del partit, Bojan, de qui va dir: «No hi ha persona més feliç que jo quan Bojan juga i marca. A més a més, amb aquest sistema es desenvolupen millor les seves qualitats com a golejador, jugant amb un mitja punta.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.