Esports

L'israelià Ben Sahar serà jugador de l'Espanyol durant quatre temporades

Va jugar cedit la temporada passada al De Graafschap holandès, on va marcar cinc gols en 16 partits

L'Espanyol ha anunciat avui el fitxatge del jove davanter israelià Ben Sahar, procedent del Chelsea, i que jugarà a l'equip blanc-i-blau les pròximes quatre temporades a canvi d'un milió d'euros.

Ben Sahar va jugar cedit la temporada passada al De Graafschap holandès, on va marcar cinc gols en 16 partits.

L'Espanyol va deixar encarrilat el fitxatge dimecres passat encara que altres clubs s'hi van interposar. Malgrat la important contraoferta rebuda de l'Ajax, el jove jugador ha complert la seva paraula i ha decidit acceptar la proposta del club català.

José Mourinho, tècnic del Chelsea l'any 2006, va veure Ben Sahar al juvenil del conjunt londinenc i li va donar l'oportunitat de debutar en el primer equip el gener del 2007, primer en la FA Cup i, una setmana més tard en la Premier League amb només 17 anys.

Malgrat el seu debut precoç, la falta d'oportunitats en el primer equip va provocar que el davanter fos cedit a diversos equips: Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday, Portsmouth i De Graafschap.

Ben Sahar va ser internacional absolut amb 17 anys i en tres partits ha aconseguit dos gols. El jove atacant es converteix en el cinquè davanter de la plantilla per darrere de Raúl Tamudo, Luis García, Iván Alonso i José Callejón.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.