Esports

Iniesta ja té l'alta i torna a l'equip

Guardiola ha pogut comptar avui per a l'entrenament amb Pedro i Jeffren

Andrés Iniesta tornarà a jugar després de més de 100 dies de baixa. Iniesta va patir un trencament del recte anterior el 10 de maig durant el partit contra el Vila-real.

Malgrat totes les precaucions, va recaure i va haver de començar un període de recuperació que es va allargar vuit setmanes a partir del 5 de juny. En la recta final de la recuperació (27 de juliol) va patir una viriasi, cosa que va endarrerir una mica més la seva alta.

Pep Guardiola podrà comptar amb ell pel partit de dissabte que ve al camp del Getafe. El jugador s'ha perdut tots els partits de la pretemporada i tampoc no ha participat en les dues primeres competicions del Barça: la Supercopa d'Espanya i la d'Europa.

Guardiola recupera Pedro i Jeffren
Josep Guardiola ha pogut comptar avui per a l'entrenament amb Pedro i Jeffren que, sumats als africans Keita i Touré Yaya, que van arribar ahir, permeten al tècnic començar a treballar amb prou efectius del primer equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.