Esports

El Barça s'agafa dues setmanes lliures

El FC Barcelona descansa abans de retornar a la Lliga, on s'ha destacat com a únic líder després de 6 jornades

El club es pren dues setmanes lliures després d'un setembre agitat, que ha alternat el bon inici del campionat amb l'enrenou format a les seves oficines en diverses ocasions.

Joan Laporta ha estat a l'ull d'aquest l'huracà desencadenat amb episodis com ara les demandes contra el club, les sospites en la compra de jugadors brasilers i el cas de l'espionatge a quatre vice-presidents.

El president de can Barça ha arribat a perdre els nervis en més d'una ocasió en aquests últims dies, com quan va increpar a la llotja del Camp Nou el vicepresident Jaume Ferrer arran de la investigació oberta amb la darrera polèmica.

Existeix un enfrontament entre Laporta i la majoria dels seus directius, fins al punt que s'ha tancat en un petit cercle on només hi tenen cabuda el seu amic i vicepresident Alfons Godall, el directiu Xavier Sala i Martín, i el director general, Joan Oliver.

El president barcelonista vol intervenir en l'elecció del directiu que lideri la junta continuista i això ha generat una crisi que segueix sense resoldre's. L'aposta decidida per Laporta ha estat i és Godall, però també ha obert la possibilitat que sigui Sala i Martín, directiu que compta amb el rebuig gairebé unànime de la resta de membres del consell.

El procés està encallat en aquest punt, cosa que ha generat un enfrontament continu amb el sector de la directiva que creu més convenient que el consell continuista estigui liderat per Jaume Ferrer. De fet, Ferrer fou qui va revelar a la premsa fa unes quantes setmanes que havia estat motiu d'un espionatge per part del Barça.

Laporta ha aprofitat aquestes dues setmanes per marxar de gira solidària per Amèrica. Per la seva banda, els jugadors que no hagin siguts convocats per la selecció seguiran assistint als entrenaments.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.