Esports

Ibrahimovic fa autocrítica

El 9 blaugrana no està gens satisfet dels dos últims partits i creu que ha de jugar millor

L’autoexigència d'Ibrahimovic s'ha vist reflectida aquest dijous a l’hora d’assumir algunes recents actuacions irregulars, més enllà dels discrets registres golejadors. Al jugador suec no li agrada tirar pilotes fora. “Els dos últims partits no he jugat bé. No estic gens satisfet, puc jugar molt millor”, va dir, i va prosseguir: “Sóc realista, quan jugo malament ho dic”. Ibrahimovic porta dos gols en set partits i els més crítics diuen que ha perdut una mica la finor d’abans de Nadal. També ho diu ell: “Haig de treballar i rendir millor, especialment anticipant-me més en el joc i marcant gols”. En aquest sentit, va assegurar que la seva societat amb Messi només està “a l’inici”: “Encara em puc adaptar millor amb els companys”.

El cas és que Pedro l’ha superat en gols, però això no preocupa Ibra sempre que l’equip guanyi. Tampoc vol fer una bola dels arbitratges que està patint, amb moltes faltes que li xiulen a l’hora d’intentar guanyar la posició d’atac. “Són professionals, com nosaltres, tot i que a Itàlia no havia tingut tants problemes”. Però sí que va demanar comprensió: “Faig 1,96 m i peso 96 kg. Quan vaig al xoc sembla que hagi matat el defensor, sobretot si és petit, però no. Haig de conèixer millor el sistema arbitral d’aquí”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.