Esports

Crisi contra crisi

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, podrà recuperar Baena, per al proper partit contra l'Almeria, després que Competició li retirés ahir la segona groga

Amb permís del Xerez, si hi ha dos equips en crisi són l'Espanyol i l'Almeria. I es trobaran diumenge. Els números de tots dos en les últimes jornades fan feredat, si bé hi ha una gran diferència: l'estabilitat de l'entrenador. Pochettino no perilla, mentre que Hugo Sánchez podria no arribar a seure a Cornellà.

L'afició va dictar sentència: "Hugo, vés-te'n ja" va ser el crit per l'empat amb el Deportivo. Un punt que era excepció en les últimes jornades, perquè l'Almeria venia d'encaixar quatre gols al Bernabéu i quatre més una setmana abans a casa contra l'Athletic. Els gallecs només en van fer un, així que en els tres últimes partits els dos equips que es trobaran a Cornellà han encaixat els mateixos gols: 9.

L'avantatge de l'Espanyol és que el derbi va comportar retrobar-se amb les bones sensacions. Només un penal més que dubtós va poder doblegar-los contra el poderós Barça i van oferir de nou estabilitat defensiva. L'atac ja és una altra història, perquè el marcador s'ha quedat a zero en 10 dels 14 partits. Caldrà canviar-ho contra l'Almeria per posar fi a la mala ratxa. Cinc derrotes consecutives que relleven dos empats, així que és un punt dels últims 18 i set jornades sense guanyar. Al davant hi haurà un rival que s'enfonsa cada cop més, amb quatre punts de 18.

L'Espanyol i l'Almeria estan en crisi i empatats a la classificació amb 13 punts. Qui guanyi agafa aire; qui perdi, a patir. El cap de Mauricio Pochettino, que té la baixa confirmada de David però que podrà recuperar Baena després que Competició li retirés ahir la segona groga, no perilla, tot i que només té un punt més que Tintín Márquez quan va ser cessat. Hugo Sánchez ho té més negre. El president almerienc, Alfonso García, no garanteix la presència del mexicà diumenge a Cornellà. L'exgolejador del Madrid va arribar a l'equip en la jornada 16 de la passada temporada rellevant Gonzalo Arkonada perquè els andalusos vorejaven la zona de descens amb 16 punts, tres més que ara. I la maquinària de devorar entrenadors podria tornar-li la moneda. Pochettino, en canvi, no seria destituït encara que perdés, escenari que caldria evitar per no viure una crisi amb majúscules.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.