Esports

Rijkaard entrenarà el Galatasaray

L'holandès va entrenar el FC Barcelona entre les temporades 2003 i 2008 i va aconseguir dues Lligues i una Champions

El Galatasaray d'Istanbul ha anunciat aquest divendres que ha arribat a un acord amb el tècnic holandès Frank Rijkaard, que va entrenar el Barcelona entre les temporades 2003 i 2008, ha informat la televisió NTV citant fonts de l'equip de futbol.

Encara que a l'inici de temporada es va proclamar campió de la Supercopa de Turquia, el Galatasaray va acabar la Lliga en la cinquena posició i va ser eliminat de la Lliga de Campions de la UEFA abans d'arribar a la fase de grups.

A més, va quedar fora de la Copa de Turquia en quarts de final, cosa que va provocar la substitució del tècnic alemany Michael Skibbe pel turc Bülent Korkmaz, encara que la direcció vermell-i-groga tampoc va quedar satisfeta dels seus resultats.

D'aquí l'interès dels lleons d'Istanbul per trobar un nou tècnic.

Franklin Edmundo Rijkaard, nascut el 30 de setembre de 1962 a Amsterdam (Holanda), va arribar a la direcció tècnica del FC Barcelona l’estiu del 2003 per substituir Radomir Antic.

En les cinc temporades que va estar al club, Rijkaard va deixar dues Lligues (2005 i 2006) i una Lliga de Campions (2006). Va iniciar la seva etapa blaugrana amb el també holandès Henk Ten Cate, exentrenador del Nac Breda, i Eusebio Sacristán, exmembre del Dream Team, com a tècnics ajudants.

El nou entrenador del Galatasaray té fama de persona tranquil·la, sensata i honrada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.