Esports

El 'showtime' ens visita

El matx podria enfrontar el campió d'Europa i el de l'NBA. Les entrades, a la venda el 9 de juny; abonats i socis, però, les podran comprar dos dies abans

El mític pivot Kareem Abdul-Jabbar, integrant d'aquells irrepetibles Lakers del showtime, va aterrar ahir a Barcelona per presentar el duel que el 7 d'octubre vinent disputarà al Palau Sant Jordi el conjunt de Los Angeles, en de la gira NBA Europe Live que organitzen l'NBA i l'Eurolliga.

"És un plaer ser aquí; Pau Gasol està molt orgullós d'aquesta ciutat i ara entenc per què", va dir Abdul-Jabbar, que es va mostrar convençut que el partit serà tot un espectacle únic. I és que els Lakers tornen a Europa per primer cop des de l'Open McDonald's del 1991 (quan van estar a punt de perdre amb la Penya, 116-114), i ho faran per enfrontar-se amb l'actual campió europeu, en el que pot convertir-se en una mena de copa intercontinental oficiosa si els grocs revaliden el títol en l'NBA.

Un al·licient afegit a un enfrontament històric, amb Pau Gasol tornant un altre cop a casa, però ara acompanyat de Kobe Bryant i en les files d'un dels equips més mítics de la lliga nord-americana, que acumula 15 títols. "Espero que els Lakers facin la seva feina i s'enfrontin el millor d'Europa amb el campió de l'NBA", va dir el president Joan Laporta, que va apuntar que el partit "promou la imatge internacional" del Barça.

El president, a més, somia el triomf, tot i ser un amistós. "Allà els va anar de ben poc [recordant el duel d'ara fa un any a Los Angeles, on el Barça va perdre per 108-104] i anirem amb esperit competitiu", va afegir el president, que va fer d'amfitrió d'Abdul-Jabbar al Palau Blaugrana al costat del directiu Josep Cubells, l'exjugador Roberto Dueñas, el director executiu de l'Eurolliga, Jordi Bertomeu, i la representant de l'NBA Sophie Goldschmidt.

Les entrades es posaran a la venda el 9 de juny, a través de Servicaixa. Dos dies abans, però, ja ho podran fer els abonats del Palau i després els socis del Barça, que tindran prioritat. L'expectació és màxima i Cubells reconeixia que es podria omplir un recinte més gran.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fitxatges de tardor

 

Ayoze assalta Cornellà

Barcelona
 
 
Alex Formento
Entrenador assistent del bàsquet girona

“Em faria molta il·lusió que poguéssim fer un pas més”

Girona
 

Llencen un objecte a l’àrbitre al final del partit

BARCELONA
 

Un ampli marge de millora

Sant Andreu de Llavaneres
 

El camí de la reconquesta

barcelona
 

Girona reforça la seguretat per la visita del Feyenoord

girona