Esports

Primer entrenament d'Ibrahimovic amb el grup

El davanter suec prepara al costat dels seus companys el partit de la Supercopa de diumenge que ve

El davanter suec del Barcelona, Zlatan Ibrahimovic, ha realitzat aquest dimecres el seu primer entrenament complet al costat de la resta de la plantilla, a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, en el retorn de l'equip blaugrana a la feina per preparar la Supercopa contra l'Athletic de Bilbao, diumenge que ve.

Ibrahimovic, operat el 28 de juliol d'una fractura en el segon metacarpià de la mà esquerra, s'ha exercitat amb normalitat, protegit per una fèrula més petita de la que va portar durant la gira nord-americana del Barça.

El tècnic del primer equip, Josep Guardiola, ha comptat amb tretze jugadors en el primer entrenament després de la gira pels Estats Units, ja que un total d'onze futbolistes (Piqué, Xavi, Puyol, Busquets, Touré, Keita, Messi, Alves, Gudjohnsen, Márquez i Abidal) estan concentrats amb les seves respectives seleccions. Quatre jugadors del filial -Jeffren, Dos Santos, Muniesa i Fontàs- han participat en la sessió matinal d'entrenament.

Els internacionals no tornaran a entrenar-se a les ordres de Guardiola fins dissabte que ve, un dia abans del partit d'anada de la Supercopa a Bilbao.

Thierry Henry i Andrés Iniesta, de la seva banda, continuen amb la recuperació de les lesions que els han impedit viatjar amb les seves seleccions. Tots dos han treballat al gimnàs. Iniesta està descartat per al debut oficial de la temporada, però Henry podria arribar a temps per tenir minuts a San Mamés


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.