Esports

El Barça admet sentir-se pletòric de moral i confiat de recuperar Messi i Ibra abans de rebre el Madrid

“Podem guanyar, i bé. És igual el rival, hem de morir amb les nostres idees”, afirma Xavi

Devastador, irresistible, imparable. Així se sent el Barça en vigílies de rebre el Reial Madrid. La indiscutible lliçó de futbol desplegada davant l’Inter ha disparat la moral del Camp Nou. No només de la grada, sinó del vestidor.

“Els clàssics són imprevisibles, però hem demostrat que els podem guanyar. És important que haguem posat el xip competitiu al màxim”, va reaccionar Xavi Hernández intentant no caure en el cofoisme. “No pensem en el 2-6 del Bernabéu. Els clàssics sempre es juguen amb respecte històric. L’any passat érem clars favorits al Camp Nou i se’ns va complicar molt el partit”, va concedir el migcampista, sense ocultar la satisfacció perquè el Barça ha retrobat les millors sensacions de la temporada, en el que va ser el partit més complet des de la final de Roma. “Ens hem sentit molt dominadors i ja tocava. És el Barça que volem veure”, va destacar Xavi.

El terrassenc no va poder reprimir el somriure quan, fascinada la premsa per la victòria contra l’Inter, li van preguntar si el Barça havia dissipat just a temps les inseguretats amb què entrava en una setmana clau: “Al vestidor no hem tingut mai cap dubte, però va bé per a la tranquil·litat de l’entorn que haguem guanyat amb un futbol intens, fluid i un joc d’atac molt bo”.

L’alt nivell d’Iniesta

Cap dubte. La gran victòria del Barça va més enllà del marcador, sostenen al vestidor. El principal mèrit de l’equip de Guardiola és que en els pitjors moments, o en els més crucials, revifa perquè està disposat a morir amb les seves idees. “Diuen que el Madrid no juga bé, però guanya molts partits. Ara tenen Xabi Alonso i Kaká al mig del camp, però nosaltres no hem de mostrar la mateixa personalitat, hem de morir amb el nostre sistema, amb les nostres idees”, va raonar Xavi, agraït de comptar contra els neogalàctics amb un Andrés Iniesta recuperat. “Contra l’Inter va fer un partidàs. És capaç de dominar la pilota i el temps i a més desbordar el rival.
És una meravella”.

“Aquest equip és molt gran. No ens espantem davant les crítiques ni les baixes ni ens creiem els elogis. Vingui com vingui el Madrid, amb respecte o amb ganes de revenja pel 2-6, hem d’agafar el timó del partit”, va apuntar Dani Alves, que va acabar el matx contra l’Inter coix per una contusió, però que “per res del món” es perdrà el clàssic.

Igual pensen Leo Messi i Zlatan Ibrahimovic. En un dia en què la resta de l’equip tenia dia lliure, tots dos van prosseguir ahir la seva recuperació. Els metges són prudents amb l’argentí però molt optimistes amb Ibra. Touré, encara engripat, arribarà molt just. Però al màxim. El Barça se sent al màxim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.