Esports

Mengual i Fuentes, plata en duo lliure

Han quedat per darrere de Rússia i per davant de la Xina

La parella catalana formada per Gemma Mengual i Andrea Fuentes s'ha penjat la medalla de plata, la sisena per a la sincronitzada nacional, a la final del duo lliure del Mundial de Roma, on s'han quedat a només mig punt de les campiones del món, les russes Natalia Ixtxenko i Svetlana Romasxina.

Rússia no ha trobat a faltar les Anastasies, Davydova i Ermakova, ja que Natalia Ixtxenko i Svetlana Romasxina s'han compenetrat a la perfecció per emportar-se l'or, tot i la gran actuació de les catalanes.

Les catalanes, subcampiones olímpiques a Pequín, han estat ben puntuades pels jutges amb un 98.333, millorant la nota d'ahir després d'una millor sincronització entre les nedadores.

Tot i això, la sorpresa ha arribat en l'actuació de les russes, que vestides com agents secrets han presentat una rutina allunyada de les habituals músiques clàssiques, més moderna i electritzant. Les russes, que s'estrenaven com a parella en aquest mundial, no han fallat i han executat a la perfecció els seus moviments dins l'aigua, tot i que els jutges avui no l'han valorat tan bé com a la preliminar.

Amb una puntuació final de 98.833 les russes, que mantenen la seva hegemonia en la sincronitzada després d'aquest Mundial, s'han endut el seu enèsim or.

Per la seva banda, les bessones xineses Tingting i Wenwen Jiang, que aconsegueixen la seva segona medalla en aquests Mundials, tornen a penjar-se un bronze, després de l'aconseguit fa uns dies en el duo tècnic, amb una puntuació final de 97.000, i han millorat així la nota aconseguida a la preliminar, i amb molt avantatge sobre les canadenques (95.833), que han quedat en quart lloc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.