Esports

Messi es perdrà el derbi

Els metges confirmen la lesió al turmell dret i no podrà jugar dissabte contra l'Espanyol. És dubte per a la semifinal del Mundial de Clubs

S'ha confirmat. Lionel Messi es perdrà el derbi contra l'Espanyol. Els metges del Barça han confirmat aquest dijous a la tarda l'abast de la lesió, un esquinç al turmell dret de grau 2, i el club ha anunciat que no podrà jugar dissabte.

A més, és dubte per a la semifinal del Mundial de Clubs de la Federació Internacional de Futbol (FIF), segons el comunicat del club.

Tot i que l'empat del Barça ja valia, Leo va firmar l'1-2, i quan buscava el tercer gol el van lesionar en el partit d'aquest dimecres contra el Dinamo de Kíev.

Quan ja havia fet el seu magnífic gol de falta, en els minuts finals de partit de Lliga de Campions, Messi va rebre una forta entrada d’Almeida. Era la novena falta que rebia i buscava el tercer gol blaugrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.