Esports

Iniesta no jugarà la Copa Confederacions

Les proves mèdiques han confirmat que no es recuperarà a temps de la seva lesió al recte anterior de la cama dreta

El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta finalment no serà a la Copa de les Confederacions, que es disputarà a Sud-àfrica del 14 al 28 de juny, després que les proves mèdiques han confirmat que no es recuperarà a temps de la seva lesió al recte anterior de la cama dreta.

El futbolista blaugrana va patir un petit trencament muscular al partit de Lliga davant del Vila-real el 10 de maig i va forçar la seva recuperació per poder disputar la final de la Lliga de Campions a Roma contra el Manchester United, on va recaure de la seva lesió.

"És una lesió amb un índex de recaiguda molt alt i no estem disposats que tingui una altra recaiguda amb nosaltres", ha confirmat el doctor de la selecció, Óscar Celada, en roda de premsa després del primer entrenament de l'equip espanyol avui a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas per preparar la cita de Sud-àfrica.

El metge ha explicat que la lesió d'Iniesta podria necessitar "setmanes" o "fins i tot mesos, de sis a vuit setmanes", per recuperar-se, i que el jugador s'ha "quedat un xic aixafat de veure que la lesió és més important del que al principi es podria pensar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.