Esports

Roma prohibirà la venda d'alcohol des d'aquest dimarts i fins després de la final

Els carrers més propers a l'Estadi Olímpic es tallaran al trànsit i es reforçaran els serveis de transport públic. S'habilitaran dues zones de la ciutat perquè s'hi reuneixin els seguidors del Barça i el Manchester United

Des d'aquest dimarts i fins dijous no es podrà comprar alcohol al centre històric de Roma ni als tres districtes més propers a l'Estadi Olímpic, segons ha informat el diari esportiu Corriere dello Sport.

Segons el rotatiu italià, el Comitè per l'Ordre i la Seguretat Pública de la província de Roma es reunirà aquest matí per aprovar una ordenança pública que prohibirà la venda d'alcohol i qualsevol beguda en envàs de vidre en una àrea de 200 quilòmetres quadrats.

Com a mesura addicional, els carrers més propers al camp es tancaran al trànsit a partir de les quatre de la tarda del dimecres i es reforçaran els serveis de transport públic.

A les zones pensades perquè s'hi reuneixin les aficions del Barça i el Manchester United (l'estació de Cirpo del metro per als primers i el Piazzale delle Canestre per als segons) hi haurà un gran desplegament de policies.

A més a més hi haurà set controls mòbils de seguretat que se situaran a les zones del centre històric de Roma considerades d'alt risc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.