Esports

Més de 50.000 sol·licituds per a la final de Roma

Per internet ja s’anuncien ofertants que asseguren tenir entrades per a la final de la Lliga de Campions que venen a 1.500 euros

El Barça va decidir ahir allargar fins avui a les nou del matí –en principi estava previst fins dilluns a les set de la tarda– el termini de sol·licituds de localitats per a la final de la Lliga de Campions que tindrà lloc el dia 27 contra el Manchester United a Roma.

Ahir a la nit, el club blaugrana ja havia registrat més de 50.000 peticions, que participaran en el sorteig, que tindrà lloc a les deu hores. Durant el dia d’ahir es va produir un boom de demanda un cop que el FC Barcelona va comunicar que, després de diverses gestions amb la UEFA, havia aconseguit que els socis que obtinguin una localitat per a la final puguin cedir-la a un familiar fins a segon grau (cosins, nebots, etc.) o a un altre amic soci.

La condició és que tant el soci afortunat per sorteig com el nou eventual destinatari de l’entrada la recullin junts en les dependències del club per poder certificar el traspàs, ja que la UEFA sol·licita el llistat d’aquells que han adquirit les localitats, que seran nominals per combatre la revenda. Tanmateix, per internet ja s’anuncien ofertants que asseguren tenir entrades per a la final de la Lliga de Campions que venen a 1.500 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.