Esports

L'Espanyol admet la lenta adaptació del japonès Nakamura

El club descarta cedir Lola Smiljanic a l'Sporting de Gijón

El conseller responsable de la parcel·la esportiva de l'Espanyol, Germán de la Cruz, ha reconegut avui que l'adaptació del japonès Shunsuke Nakamura al futbol espanyol està sent més lenta del que s'esperava, però que confien plenament en el jugador.

"A Nakamura no l'ha de descobrir ningú. Ha estat i és un futbolista important. La seva adaptació ha costat més del que esperàvem, però confiem a recuperar-lo al cent per cent i que pugui donar el futbol que té dins a la segona volta. No estem decebuts", ha manifestat.

De la Cruz també ha informat que l'Espanyol ha descartat cedir Lola Smiljanic a l'Sporting de Gijón malgrat l'interès del conjunt asturià: "L'Sporting es va interessar per Lola, però per nosaltres és un jugador que està bé aquí. Treballa molt bé i no tenim en ment cedir-lo"

En aquest context, ha insistit que el club no realitzarà més fitxatges al mercat d'hivern després de la incorporació del davanter Dani Osvaldo: "El mercat per nosaltres està tancat.".

El conseller blanc-i-blau ha valorat el debut a la Lliga d'Osvaldo, que ahir va disposar dels seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-blava.

"Estic content pel debut, feliç amb el debut. És el jugador que volíem per reforçar la plantilla. Té un potencial terrible; a veure si el sabem explotar", ha explicat.

Del partit en general ha assenyalat que l'Espanyol va estar fora "els deu primers minuts" i que Osasuna va estar molt més precís.

"L'Espanyol és un equip jove i existeix una pressió important. Amb calma i paciència aconseguirem que l'equip vagi a més; confio molt en la gent", ha conclòs


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.