Esports

Djokovic escombra Nadal en la semifinal del Masters 1000 de París

El manacorí ha caigut per 6-2 i 6-3. El serbi disputarà la seva cinquena final d'un Masters aquesta temporada

Rafa Nadal ha caigut eliminat en la primera semifinal del Masters 1000 de París davant un inspiradíssim Novak Djokovic. El serbi no ha donat opcions al balear i l'ha escombrat de la pista amb contundència, tal com reflecteix el 6-2 i 6-3 final.

El partit ha començat molt igualat però amb empat a dos, i en la seva primera pilota de trencament Djokovic ha agafat avantatge. A partir d'aquí, total i absolut domini del serbi. Djokovic ha encadenat set jocs de manera consecutiva per deixar el marcador en 6-2 i 3-0 en la segona màniga.

Rafa Nadal, dubitatiu i temorós, poc confiat, ha tret aleshores el seu esperit més combatiu i ha pogut guanyar el seu primer punt en el segon set. Amb 3-1, el manacorí no ha sabut aprofitar una doble falta del seu rival per intentar trencar-li el servei i capgirar la dinàmica del partit i ha tornat a ensorrar-se davant l'efectivitat del serbi.

Així, Djokovic ja no ha tingut problemes per sentenciar l'enfrontament per 6-3. Amb aquest triomf, Djokovic disputarà la seva cinquena final d'un Masters aquesta temporada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.