Esports

Els rivals critiquen la precocitat d'Alguersuari

L'actual líder del Mundial, Jenson Button, ha dit que el pilot català "no ajudarà al desenvolupament del cotxe", mentre que Mark Webber ha dit que el Mundial "no és una escola d'aprenentatge"

Els pilots del Mundial de Fórmula 1 han criticat la precocitat del pilot català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) que debutarà el proper diumenge. Molts d'ells han assegurat que "no està preparat" i que "no li serà fàcil" lluitar amb els més experimentats.

És el cas de l'australià Mark Webber, de 32 anys i campió de l'últim gran premi celebrat a Alemanya: "Quan arribes a la Fórmula 1 és perquè estàs a punt. Això no és una escola d'aprenentatge", ha indicat el pilot de Red Bull.

El brasiler de Ferrari, Felipe Massa, que va debutar el 2002 als 21 anys, opina el mateix que Webber. "Per mi és massa jove. Jo no sé si està preparat, però crec que no és bo per a ell. No serà fàcil, perquè la meva estrena no ho va ser, i això que jo vaig estar provant tot l'hivern", ha recordat.

Més contundent s'ha mostrat l'actual líder del Mundial, el britànic Jenson Button (Brawn GP). "Poden destrossar-li la carrera. No sé les raons per les quals debuta, tot i que les puc endevinar. És clar que Alguersuari no ajudarà al desenvolupament del cotxe", ha afegit.

Per la seva banda, Lewis Hamilton (McLaren) ha canviat el discurs dels seus companys. "No se'l pot criticar perquè quan Montoya se'n va anar jo també vaig haver de debutar molt aviat. Tot i que vaig arribar amb confiança després de molta preparació", ha manifestat el britànic.

El pilot que més suport li ha donat ha estat Fernando Alonso (Renault), que ja ha demanat paciència pel jove català. "Ara lògicament no estarà al 100%, però ho estarà en poc temps. És una gran oportunitat i li desitjo molta sort", ha dit Alonso.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.