Esports

Cesc Fàbregas: "No me n'aniré de l'Arsenal, puc dir-ho mil vegades, però ningú em creu"

El català espera amb emoció els partits de quarts de final de la Champions contra el Barça

El futbolista català de l'Arsenal Cesc Fàbregas ha reiterat que no li passa pel cap deixar el club londinenc, com ja ha dit "milers de vegades", mentre espera amb emoció l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions contra el FC Barcelona.

"No fa falta parlar del meu futur. Estic content a l'Arsenal, puc dir milers de vegades que no me n'aniré a cap club espanyol, però ningú em creu", ha sentenciat, en declaracions al diari Daily Star.

El capità del club londinenc, que es recupera d'un cop al genoll que va patir aquest dissabte contra el Birmingham, remarca que l'Arsenal és la seva "casa" i que no té "plans de deixar-lo".

Mentrestant, ja té els ulls posats a la visita a l'Emirates Stadium del FC Barcelona aquest dimecres. "Seran dos partits molt emocionants. Ho donarem tot", ha expressat.

"Per conquistar el títol hem d'estar llestos per guanyar qualsevol", ha considerat, recordant que als vuitens de final van demostrar que "mai cal subestimar ningú en aquesta competició".

Així, Cesc creu que allò que va passar llavors "hauria de ser un avís que qualsevol equip pot guanyar un altre, fins i tot si la reputació és menor que la de clubs com el Reial Madrid, el Chelsea o el Liverpool". `


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.