Esports

Guardiola, radiant perquè el Barça ha aconseguit "l'esperit de l'any passat"

El Barça continua a bon ritme la seva preparació i aquesta matinada han derrotat els Seattle Sounders per 0-4

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, s'ha mostrat radiant després de la golejada que li ha endossat el seu equip (4-0) al Sunders de Seattle, i ha destacat que el conjunt català ha recuperat "l'esperit de la pretemporada passada".

"Estic molt satisfet. Hem recuperat l'esperit de la pretemporada passada, amb moltes ocasions en el primer temps i amb menys xuts, però més control, en el segon", ha afegit l'entrenador barcelonista, que s'ha lamentat per la nova lesió de Rafael Márquez, qui estarà entre deu i quinze dies de baixa per un trencament muscular.

"Tinc molt pocs defenses. Sort del planter, ja que els dos joves m'estan donant molta confiança", ha assenyalat Guardiola, que ha dit que es conformarà "amb els que hi ha", si el Barcelona no incorpora cap jugador.

Del partit d'aquesta matinada contra el conjunt nord-americà, el preparador català ha destacat la circulació de la pilota i la feina defensiva, a més "dels bons moviments col·lectius".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.