Esports

Federer es classifica per la semifinal d'Indian Wells juntament amb Murray i Verdasco es queda enrere

Tennis

Roger Federer s'ha classificat per jugar la semifinal del Masters d'Indian Wells deixant enrere Fernando Verdasco. En la jornada, el britànic Andy Murray també ha assegurat el seu passi a les semifinals.

El madrileny, que l'any passat va ser semifinalista de l'Open d'Austràlia, no ha pogut fer front a la intensitat que l'exnúmero u del món ha portat a la pista des d'un principi i que s'ha vist culminada una hora i mitja més tard amb un 6-3 i 7-6(5).

Verdasco ha aconseguit lluitar pel segon set arribant a col·locar-se amb un avantatge de 6-5, tot i que el de Basilea se li ha avançat ràpidament amb un 4-1 gràcies a un servei molt consistent i assentat al fons de la pista.

Verdasco ha desaprofitar dues boles de set al tie-break que Federer ha aprofitat per posar-se per davant (6-2), tot i que no ha segellat el pas a les semifinals fins el quart match-point.

El suís i Murray es veuran les cares a la semifinal. Federer ha perdut cinc de les set vegades que s'han enfrontat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.