Esports

Maradona diu que lluitarà mentre "li quedi una gota de sang"

Argentina es complica el seu pas al Mundial 2010 després de perdre davant Paraguai per un gol a zero

Maradona ha dit que mentre "tingui una gota de sang" seguirà lluitant per la classificació argentina al Mundial 2010 després de perdre per un gol a zero davant del Paraguai, derrota que ha deixat el seu equip a la zona de repesca de les eliminatòries del Mundial de Sud-àfrica 2010.

"Mentre tingui una gota de sang lluitaré perquè Argentina es classifiqui. No m'entren les crítiques, poden escriure moltes coses, fer un xou televisiu si volen", ha afirmat Maradona en un desafiament obert a la premsa del seu país.

El seleccionador argentí ha respost així a una pregunta sobre com administraria els comentaris negatius sobre l'equip albiceleste, que va arribar a aquest partit després d'una derrota (1-3) a casa davant la selecció brasilera.

"No tinc por de les crítiques, no tinc por de ningú, faig la meva feina, tinc el meu equip i seguiré cap endavant" ha assegurat Maradona.

Amb aquest resultat, Paraguai s'ha convertit en el segon equip classificat de Sud-amèrica, darrere del Brasil, mentre que l'Argentina ha estat relegada fins al cinquè lloc a falta dels seus partits davant del Perú, ja eliminat, i Uruguai.

En relació a la derrota, Maradona ha dit que Argentina "encara no està fora del Mundial" i ha expressat que "s'ha de fer una autocrítica de grup per veure què ha passat en aquests partits tan importants".

"S'haurà de fer una mea culpa entre tots i tractar de sortir endavant", ha dit Maradona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.