Esports

Xavi ja n'ha jugat 500

El migcampista suma mig miler de partits amb el Barça

El migcampista blaugrana Xavi Hernández ha jugat aquest dimecres el seu partit oficial número 500 amb el Barça, en saltar com a titular a la gespa de l'estadi Zayed Sports City d'Abu Dhabi, a l'Unió dels Emirats Àrabs, per disputar la semifinal del Mundial de Clubs contra l'Atlante mexicà.

D'aquesta manera Xavi, de 29 anys, ja ha arribat al mig miler de partits amb l'únic club amb què ha jugat al llarg de la seva llarga carrera: són 333 partits de Lliga, 100 a la Lliga de Campions, 13 a la Copa de la UEFA, 42 a la Copa del Rei, 7 en la Supercopa d'Espanya, 2 finals de Supercopa d'Europa i 3 partits en el Mundial de Clubs, comptant el d'aquest dimecres.

El jugador de Terrassa se situa així a 48 partits de ser el barcelonista amb més presències, després de Migueli, que va jugat 548 partits. La lluita pel liderat d'aquest rànquing particular podria caure els anys vinents del bàndol de Xavi, ja que el migcampista internacional té contracte fins al 2014 amb el FC Barcelona.

A més a més, Xavi és a prop d'assolir una altra marca rodona, ja que en aquests 500 partits ha marcat un total de 49 gols.

El terrassenc va debutar el 1998 amb Louis Van Gaal en la Supercopa d'Espanya, i des d'aleshores ha completat un palmarès envejable, amb 2 Lligues de Campions, 5 Lligues, 2 Copes del Rei, 4 Supercopes d'Espanya, una Supercopa d'Europa i una Eurocopa amb la selecció espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.