Esports

La Federació Catalana de tenis presenta la candidatura de Barcelona per acollir la final de la Davis

Aquest dilluns s'acabava el termini per presentar-hi les propostes. València, Màlaga i Tenerife seran les rivals de la Ciutat Comtal

La Federació Catalana de tenis ha presentat la candidatura de Barcelona per acollir la final de la Copa Davis entre els equips espanyol i txec. Aquest dilluns s'acabava el termini per presentar-hi les propostes, que també han presentat València, Màlaga i Tenerife. Madrid també hi havia mostrat interès però finalment hi ha renunciat.

Així doncs, Barcelona, València, Màlaga i Tenerife són les quatre ciutats candidates a acollir la final de la Copa Davis, que Espanya disputarà contra la República Txeca entre el 4 i el 6 de desembre.

L'ajuntament de Barcelona proposa el Palau Sant Jordi, seu de la final de la Copa Davis que Espanya va guanyar el 2000. El consistori valencià ofereix dues opcions: el Velòdrom Luis Puig o el recinte de la Fira de Mostres; el de Màlaga també opta per proposar dues seus diferents: l'Estadi d'Atletisme Ciutat de Màlaga o el Palau dels Esports Martín Carpena. I el Consell de Tenerife, l'Estadi Antonio Domínguez del municipi d'Arona.

Madrid era l'única candidatura que podia fer ombra la catalana, però l'aval de l'èxit de la final que es va disputar l'any 2000 a Barcelona i el gran aforament que presenta el Sant Jordi, d'uns 17 mil espectadors, seran claus per a l'actual elecció.

La Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET) va rebre dilluns a les seves oficines la documentació del Consell de Tenerife i dels ajuntaments de Barcelona, Màlaga i de València, que ara haurà d'examinar cadascun dels seus departaments.

Els quatre projectes compten amb el suport de les respectives federacions territorials, que avalen el milió d'euros que, com a mínim, hauran d'aportar a la federació estatal, tal com establia el plec de condicions.

Una vegada estudiades les propostes, s'elaborarà un informe als membres de la Junta Directiva de la RFET que el pròxim dia 10 d'octubre, a la reunió que s'efectuarà a les instal·lacions del Club de Tennis Oviedo, comunicarà a la Federació Internacional (ITF) la seva decisió sobre la seu de la final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.