Esports

Mourinho afirma que el preocupa més el seu pròxim rival del 'calcio' que el Barcelona

L'entrenador de l'Inter assegura que per a ell era més decisiu guanyar a Kíev que dimarts al Camp Nou

L'entrenador de l'Inter de Milà, José Mourinho, ha declarat aquest divendres que el partit de Champions contra el FC Barcelona de dimarts que ve "no és gaire important" i, per aquest motiu, no pensa reservar les seves estrelles davant el Bolonya, amb qui s'ha d'enfrontar aquest cap de setmana en la Lliga italiana. Mourinho ha afirmat que la rotació de jugadors "no serà necessària" perquè el partit de Barcelona "no és com el de Kíev, que era el partit de les nostres vides", i el seu rival italià el preocupa més.

L'entrenador portuguès, que té l'Inter com a líder solitari del grup de la Lliga de Campions, ha donat a entendre que el preocupa més el Bolonya, 15è classificat en el calcio, que no pas l'equip català, vigent campió d'Europa. El Bolonya és "un equip ben estructurat, amb jugadors importants i un nou entrenador que, com sempre passa en aquestes circumstàncies, aporta innovacions a nivell de motivacions".

Mourinho també ha tingut interès a explicar que s'havia posat en contacte amb el seleccionador d'Irlanda, Giovanni Trapattoni, arran del polèmic gol marcat per França després d'unes mans del blaugrana Thierry Henry, que va deixar eliminats els irlandesos del Mundial de Sud-àfrica de 2010. "Era difícil trobar paraules, però sentia la necessitat de fer aquesta trucada", ha reblat Mourinho.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.