Esports

El Joventut reactiva l’opció NBA

La Penya agraeix que el Barça augmenti l’oferta per Ricky però afirma que els Wolves tornen a la càrrega. A Badalona volen que triï Rubio

El cas Ricky Rubio no ha esgotat ni tot el paper ni tota la tinta. Ni ara que l’ofensiva del Barça semblava definitiva, almenys com perquè algú parlés de principi d’acord. El Joventut de Badalona, efectivament, ha saludat amb satisfacció que el club blaugrana hagi augmentat l’oferta pel base del Masnou fins més enllà dels 3,5 milions d’euros, però manté com a axioma que la destinació Palau Blaugrana és i serà l’última opció. I per això intenta a hores d’ara que els Minnesota Timberwolves evitin a la Penya i a la seva afició haver de veure Rubio amb la samarreta blaugrana.

Fonts del club verd-i-negre van indicar ahir a aquest diari que “no hi ha cap principi d’acord” amb el Barça. “S’ha rebut una tercera oferta i ja està”, sentencien. Dels 2,3 milions als 3, però pagats en quatre terminis, i ara als més de 3,5.

Des del club blaugrana es coincideix a assenyalar que hi ha hagut la millora en l’oferta, que es limiten a situar al voltant dels 3,5 milions. Afegeixen que tenen el vistiplau de Ricky Rubio, i que fins i tot Jordi Villacampa es va mostrar satisfet amb la nova xifra. També admeten, però, que el president del club badaloní va deixar qualsevol resolució pendent de l’acord majoritari del consell d’administració de la Penya.

I aquí torna a plorar la criatura. El disgust que provocaria en l’afició de la Penya veure Ricky de blaugrana –la xarxa n’és testimoni– cala en gran part del consell. “No va fer fa temps una roda de premsa dient que volia deixar la Penya per anar a la NBA? Doncs la Penya està mirant que Ricky pugui anar a la NBA”, van indicar les mateixes fonts verd-i-negres. Des de la Penya asseguren que disposen d’una nova oferta dels Wolves.

Kahn a Barcelona
Minnesota, al cap i a la fi l’equip que va triar Rubio en el número 5 de l’últim draft, s’havia espantat en veure que les xifres de tota negociació començaven en els 5,7 milions d’euros. Però en veure que les xifres d’ara es mouen entre els 3 i 4 milions d’euros ha decidit tornar a primera línia del cas. David Kahn, mànager general de la franquícia, ha tornat aquesta setmana a Barcelona i des del Joventut afirmen que ha fet una oferta verbal satisfactòria.

Una franquícia NBA només pot pagar fins a 340.000 euros per un traspàs, però l’equip de la freda Minneapolis hauria reunit un pool d’empreses disposades a invertir en el jugador. Això i un parell o tres d’amistosos dels Wolves a Badalona podrien, segons la Penya, configurar una oferta acceptable... i molt més digerible per a l’afició verd-i-negra. El club estaria ara esperant l’oferta per escrit i amb els avals corresponents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.