Esports

Mourinho confirma que deixarà l'Inter

El tècnic portuguès diu que el que el motiva és ser l'únic entrenador que guanyi la Champions amb tres equips diferents

L'entrenador de l'Inter de Milà, Jose Mourinho, ha confirmat que té la intenció de deixar l'Inter de Milà i també ha deixat entreveure que el Reial Madrid pot ser el seu club de destí, tot i matisar que encara no ha parlat oficialment amb el club blanc.

"És més probable que marxi de l'Inter que no pas que m'hi quedi", va dir ahir Mourinho als microfons de la RAI tot just el seu equip acabava de conquerir la Lliga de Campions. "Vull ser l'únic entrenador que guanya la Lliga de Campions amb tres equips diferents", ha afegit el portuguès, que ja l'havia guanyat amb el Porto el 2004 i ara, sis anys després, amb l'Inter.

"Només el Reial Madrid s'ha interessat per mi de cara a la temporada que ve, però jo no he firmat res ni he parlat amb ningú. Vaig prometre de parlar-ne després de la final", ha explicat després de confirmar el seu desitg de canviar d'aires. Hi ha unes quantes coses que no m'agraden de treballar a Itlàlia i fa tres o quatre mesos que estic pensant en marxar".

Per la seva banda, Javier Zanetti, capità de l'Inter, va confirmar les paraules del seu entrenador: "Malauradament és cert. L'entrenador marxa."


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.