Esports

Mourinho prepara dues alineacions diferents per a la tornada del Camp Nou

Davant el dubte de si podrà comptar amb Wesley Sneijder, lesionat en l'últim partit de Lliga amb l'Atalanta, l'entrenador de l'Inter ha planificat dos partits diferents

L'entrenador de l'Inter de Milà, José Mourinho, ha preparat dues alineacions diferents per al partit de tornada de les semifinals de la Champions League contra el Barça.

El club italià va confirmar aquest diumenge la lesió d'un dels seus referents d'aquesta temporada, el migcampista holandès Wesley Sneijder, que va patir un estirament del recte femoral de la cama esquerra en l'últim partit del calcio disputat contra l'Atalanta.

Aquest contratemps ha fet que l'entrenador portuguès opti per planificar dos partits diferents contra el Barça en funció de si Sneijder s'acaba recuperant a temps o no.

No obstant, el conjunt milanès no ha comentat la gravetat de la lesió i no ha especificat si l'exmadridista podrà recuperar-se a temps per jugar l'eliminatòria.

Si pot comptar amb l'holandès, Mourinho podria decantar-se per un esquema 4-2-3-1 amb Diego Milito com a únic davanter centre, un onze similar al que va utilitzar en els vuitens de final contra el Chelsea a Stamford Bridge.

Si finalment Sneijder no es recupera a temps, l'entrenador portuguès optaria pel clàssic 4-3-3 amb Milito, Pandev i Samuel Eto'o a la punta d'atac.

L'Inter no farà públiques fins a l'últim minut les condicions físiques de Sneijder per no donar pistes a Pep Guardiola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.