Esports

El torneig de tennis Godó estrena la condició d'ATP World Tour 500

La 57a edició del torneig compte de Godó s'ha presentat avui amb la novetat que enguany estrena la condició d'ATP World Tour 500, una categoria que el situa com a desè torneig en importància del calendari anual organitzat per l'Associació de Tennistes Professionals (ATP), segons els organitzadors.

L'ATP World Tour 500 són tornejos que formen part del circuit ATP, i que són la tercera sèrie més important per darrera dels Grand Slam, ATP Masters 1000. També estan per davant dels ATP World Tour 250.

El torneig Barcelona Open Banco Sabadell Godó se celebrarà entre el 16 i el 26 d'abril a les instal·lacions del Reial Club de Tennis de Barcelona-1899, la pista central del qual compta amb un aforament per a 7.800 espectadors.

L'actual número 1 del món Rafael Nadal intentarà sumar la seva cinquena victòria en aquest torneig Godó. Els altres tennistes que jugaran aquesta edició són Fernando Verdasco, David Ferrer, Feliciano López, Tommy Robredo, Nikolay Davydenko, Gaël Monfils, Jo-Wilfried Tsonga, David Nalbandian, Stanislas Wawrinka i Tomas Berdych. El guanyador del torneig s'emportarà uns 286.000 euros tot i que el conjunt de premis sumen uns 1.550.000 euros.

L'Ajuntament de Barcelona vol promocionar aquest torneig dins del programa d'actuació municipal, que pretén impulsar Barcelona com escenari d'esdeveniments esportius per promocions econòmiques, turístiques i socials. Per això el consistori aporta un milió d'euros al patrocini del torneig, i es converteix en col·laborador institucional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.