Esports

Maxwell: "He fitxat pel Barça per jugar"

El futbolista, que ha signat un contracte per quatre anys amb opció d'un cinquè, tindrà una clàusula de 50 milions d'euros

El nou jugador del Barça, Maxwell Sherrer Cabelino Andrade, s'ha mostrat "molt feliç" per arribar al club blaugrana, equip que ha qualificat com "el millor d'Europa" i ha assegurat que lluitarà per guanyar "totes les competicions".

El futbolista, que ha signat un contracte per quatre anys amb opció d'un cinquè i tindrà una clàusula de 50 milions d'euros, ve per suplir la baixa de Sylvinho al lateral esquerre i, encara que arriba com a presumible suplent d'Abidal, és ambiciós.

"Sé que arribo per substituir un jugador i que la competència és bona", ha expressat en la presentació. "És una manera de jugar espectacular, s'han mostrat molt regulars i han fet grans partits. Tinc l'avantatge d'haver passat pel futbol holandès que és molt semblant i em vull integrar com més aviat millor," ha afegit Maxwell sobre el joc blaugrana.

En aquesta presentació, el president del Barça, Joan Laporta, ha assegurat estar "molt il·lusionat" amb l'arribada del jugador i que d'aquesta forma es mantindrà el nivell de motivació de l'equip. 

Per la seva banda, el secretari tècnic, Txiki Begiristain, ha destacat la formació que ha tingut el lateral en el seu pas pel futbol holandès. "És un jugador brasiler que ha crescut a Europa, ha après el futbol de l'Ajax i ha guanyat experiència a Itàlia. És un jugador de bon físic i qualitat tècnica", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.