Esports

0-2: El Madrid manté el pols al Sardinero

Cristiano Ronaldo de penal i Higuain donen la victòria a l'equip blanc en un partit gris davant un Racing vulgar

El Reial Madrid, com el Barça, ha fet els seus deures per arribar al clàssic de la setmana que ve amb l'empat a punts (77) al capdavant de la Lliga i el campionat absolutament obert a qualsevol desenllaç. Si els blaugranes ho van fer dissabte amb bon futrbol i una golejada sobre l'Athletic (4-1), els blancs ho han fet aquesta tarda amb un partit gris i un triomf al camp del Racing (0-2) més clar al marcador que a la gespa.

El partit ha estat equilibrat en tot moment però la contundència dels dos puntes titulars de l'equip blanc, Cristiano Ronaldo i Higuaín, ha marcat totes les diferències davant un Racing d'allò més vulgar, el pitjor local de Primera, que avui es troba fregant les posicions de descens.

La mateixa contundència que li ha faltat al jove Canales, el crac del Racing, que ja ha fitxat pel Madrid i s'ha fotografiat amb la samarreta blanca, que no va encertar la millor ocasió del seu equip en tot el partit, amb 0-0 al marcador, amb Casillas fora de la porteria i una bona posició, però des de 40 metres.

Cristiano Ronaldo ha fet el primer gol transformant un penal que prèviament li havia fet Moraton a ell mateix. Era el primer xut entre els tres pals del Madrid poc abans de la mitja hora de partit i els de Pellegrini encarrilaven la victòria.

El partit no ha canviat gaire amb el gol. El Racing s'ha mantingut en el partit amb més treball que futbol, però no ha estat capaç de crear ocasions clares a l'àrea madridista i finalment, la defensa local s'ha descuidat, ha deixat marxar sol Higuaín i aquest ha sentenciat el partit (0-2) a menys d'un quart d'hora del final.

Amb aquesta victòria, el Madrid continua sent el líder virtual de la Lliga per millor balanç golejador general (+57 a +56) a falta de completar el gol averatge particular amb el Barça en el duel directe de la setmana que ve al Bernabéu.

El València consolida el tercer lloc

Per la seva banda, el València ha consolidat el tercer lloc de la Lliga, a 21 punts de distància dels co-líders, derrotant l'Osasuna per 3-0, amb dos gols de Villa, mentre que el Mallorca, quart classificat, va arrencar un punt en la seva visita a l'Almeria (1-1).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.