Esports

Cruyff assegura que "el Barça juga mil vegades millor que el Madrid"

El seleccionador català i el president de la Generalitat es reuneixen per parlar del planter

L'holandès Johan Cruyff, actual seleccionador de Catalunya i extècnic del Barça, ha assegurat avui que l'equip català "juga mil vegades millor que el Madrid", però ha insistit que "cal tenir respecte" pels madridistes que estan "allà dalt" en la classificació, en referència al clàssic de diumenge que ve.

El president de la Generalitat, José Montilla, ha rebut avui Cruyff com a seleccionador català, en una presa de contacte en la qual l'holandès li ha explicat els seus plans amb el planter català. "L'esport es fa des del nivell més baix a més intensitat, i per això necessitem l'ajuda de molta gent", ha dit l'holandès, que ha fet broma amb Montilla i ha assegurat que havia ofert un lloc com a "tècnic ajudant" al president de la Generalitat.

Quant a l'últim partit contra l'Inter, Cruyff ha admès que ha sorprès el joc del Barça per haver-ho aconseguit sense Ibrahimovic ni Messi, la qual cosa ha suposat "un al·licient més". Sobre si el Madrid perd més sense Cristiano Ronaldo que el Barça sense Messi, Cruyff ha afirmat que tots dos són "molt importants", però no determinants "com Xavi o Xabi Alonso" en la sort del joc.

Parlar català
L'holandès ha defugit referir-se a la polèmica d'haver estat nomenat seleccionador de Catalunya sense parlar català i ha insistit que allò important és el programa de treball, abans de com s'expliqui.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.