Esports

Soriano afirma que participarà en les eleccions del Barça de forma "constructiva", però no aclareix si serà candidat

L'exdirectiu del Barça afirma que el seu càrrec de president de Spanair "és compatible" amb estar a la directiva del club

L'exdirectiu del Barça i president de Spanair, Ferran Soriano, ha afirmat aquest dilluns que participarà "constructivament"  a les eleccions presidencials del FC Barcelona, encara que no ha concretat si ho farà com a candidat o en suport d'algun presidenciable.

Ferran Soriano ha manifestat que es troba en fase de consultes amb persones del seu entorn més proper per confeccionar l'estratègia que seguirà en les pròximes eleccions a la presidència del Fútbol Club Barcelona del mes de juny vinent. "El que es pot esperar de mi és que participi constructivament", ha dit avui Soriano sense definir-se exactament sobre si optarà o no a la presidència del FC Barcelona.

El president de Spanair ha desmentit que existeixi cap inconvenient, ni parlat ni signat, perquè no pugui fer compatible la presidència de la companyia aèria i la del club. "El meu càrrec a Spanair és compatible amb qualsevol altre", ha apuntat Soriano.

Després d'afirmar que manté una relació "correcta" amb Joan Laporta, Soriano ha censurat l'estratègia del president del FC Barcelona pel que fa a les seves aspiracions polítiques quan encara dirigeix el club. "Seria més net i més fàcil que hagués començat quan hagués acabat" el seu mandat al capdvant del Barça. Soriano ha afegit en relació a Sandro Rosell que "fa anys que no el veig i no parlo amb ell".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.