Esports

Pedrosa arriba a Barcelona després d'abandonar els entrenaments de Sepang

Moto GP

Dani Pedrosa ha arribat aquest dissabte a Barcelona procedent de Malàisia. El pilot català participava divendres en els entrenaments del Mundial de Motociclisme al circuit de Sepang quan es va ressentir d'una antiga lesió.

De fet, ja l'havien intervingut del genoll esquerre fa un parell de mesos, després de caure al circuit de Phillip Island, a Austràlia. L'equip Honda s'estima més que Pedrosa faci repòs i pugui estar a punt per la pròxima sessió d'entrenaments de l'1, 2 i 3 de març al circuit de Qatar.

I és que el català arrossega unes molèsties en el seu genoll esquerre com a conseqüència de la lesió que es va fer l'octubre passat, quan va caure durant la carrera del Gran Premi d'Austràlia.

El de Castellar del Vallès es va sotmetre el mes de desembre passat a una petita intervenció quirúrgica per eliminar definitivament el problema, però durant aquestes dues jornades d'entrenaments s'ha ressentit de les seves molèsties.

El català, que va rodar 30 voltes, ha volgut restar importància a la seva lesió. "Són unes molèsties, però no és res seriós, només necessito repòs. Avui ha estat un bon dia, hem millorat molt, s'han millorat els temps per volta...estic satisfet", ha comentat.

Al final de la jornada, Pedrosa va assegurar que havia provat "moltes coses" en aquests dos dies de treball, pel que se'n va satisfet. "Hem provat tot el que havíem de provar aquí. Del que estava planificat, l'únic que em faltava era fer un simulacre de carrera, però no puc fer tantes voltes, i necessito repòs", ha acabat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.