Esports

Pochettino, obligat a recompondre la defensa davant del València

Les baixes de Pareja i Forlín, per sanció, i Chica, per lesió, obliguen el tècnic argentí a buscar alternatives en defensa per al partit de dissabte

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, està obligat a fer canvis en la línia defensiva en el proper partit de Lliga que l'equip blanc-i-blau disputarà aquest dissabte contra el València a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Malgrat la bona notícia que va suposar la victòria al camp de l'Almeria –feia set mesos que l'Espanyol no guanyava fora de casa–, l'entrenador argentí va perdre tres futbolistes habituals a l'onze titular: Nico Pareja, que va ser expulsat després de finalitzar el partit; Forlín, que va veure la cinquena groga del cicle; i Javi Chica, amb problemes al menisc intern del genoll esquerre.

Amb aquestes baixes, Pochettino està obligat a buscar alternatives per intentar frenar el potencial ofensiu del conjunt valencià. A l'eix de la defensa, es probable que Facundo Roncaglia substitueixi Nico Pareja per acompanyar el jove Victor Ruiz, que actualment és titular indiscutible a l'equip.

La baixa de Javi Chica al lateral dret és més difícil de cobrir, ja que el seu substitut natural, Iván Pillud, no compta amb la confiança de l'entrenador. Davant d'aquesta situació, hi ha la possibilitat que Pochettino acabi desplaçant Roncaglia a la banda dreta i aposti per joves del filial com Victor Amat o Guillem Savall per acompanyar Victor Ruiz.

Les baixes en la defensa de l'Espanyol amenacen els bons números que l'equip ha aconseguit a casa. En la segona volta del campionat de Lliga, cap visitant ha estat capaç de marcar a Cornellà-El Prat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.