Esports

Els Lakers eliminen els Rockets i es classifiquen per a la final amb els Nuggets

En la Conferència Est, els Magic jugaran la final contra els Cavaliers després d'eliminar els Celtics

Després d'un sofert partit, Los Angeles Lakers tornaran a jugar la final de la Conferència Oest gràcies a la victòria que els ha permès eliminar els Rockets de Houston. L'equip s'enfrontarà als Nuggets de Denver a la final.

Els actuals campions de lliga, els Celtics de Boston, no han tingut tanta sort i no podran lluitar pel seu divuitè títol després de perdre el setè i definitiu partit de semifinals de la Conferència Est contra els Magic d'Orlando, que jugaran la final contra els Cavaliers de Cleveland.

Pau Gasol i Kobe Bryant s'han imposat com les grans figures del partit a l'Staples Center, conduint els Lakers a una victòria de 89-70 davant els Rockets, que jugaven sense el seu pivot, el xinès Yao Ming, que està lesionat.

Gasol ha dominat el partit amb un joc agressiu però efectiu que li ha permès anotar 21 punts i agafar 18 rebots.

Els Lakers estan a un pas de les finals de la NBA, però abans han d'aconseguir derrotar els Nuggets de Denver en la propera eliminatòria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.