Esports

El Ricoh Manresa podrà acabar la temporada a l'ACB

Bàsquet

El president del Ricoh Manresa, Josep Vives, ha anunciat durant la junta general d'accionistes, que el club podrà finalitzar la temporada, perquè ha aconseguit cobrir 500.000 euros del milió que necessitava per cobrir el pressupost per a aquesta temporada, xifrat en 3,7 milions.

Vives ha assegurat que amb aquests diners, la procedència dels quals no ha revelat, el club en tindrà prou per arribar a la primavera que ve amb l'equip competint a la Lliga ACB. No obstant això, també ha explicat que es continuaran fent gestions per trobar patrocinadors que garanteixin la supervivència de l'entitat en les pròximes temporades.

A la junta d'accionistes també s'ha plantejat una nova ampliació del capital social del club, que pot arribar als 700.000 euros en accions. També es continuarà amb la campanya Tots som Manresa, iniciada fa setmanes per recollir fons.

També s'ha confirmat la celebració d'un quadrangular amb els veterans del Ricoh, del Reial Madrid (que dimecres havien mostrat la seva intenció de col·laborar i que farien una aportació de 1.000 euros) i dels dos restants conjunts catalans de l'ACB, el Regal Barcelona i el Joventut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.