Esports

Laporta continua apuntant a una única candidatura continuista

El president del Barça suavitza el to preelectoral i assegura que hi ha espais per a un pacte entre Godall i Ferrer

Si Joan Oliver havia assegurat divendres que la junta directiva del Barça seguia treballant perquè en sortís una única candidatura a la presidència de cara a les eleccions de la pròxima primavera, aquest dilluns ha estat el president Joan Laporta qui ha fet un gest en aquesta mateixa direcció parlant en to conciliador de la forta discussió amb Jaume Ferrer el passat 23 de desembre.

“El que no em va agradar i ja l’hi vaig comentar, i ell sap que me l’aprecio molt, és que anunciés que es presentava a les eleccions sense dir-m’ho abans”, va indicar el president blaugrana al final de l’acte de presentació de la guia La societat civil a les Nacions Unides.

“Va ser més en les formes que en el fons –va afegir Laporta– perquè jo no limitaré les il·lusions de ningú. El que passa és que després de set anys de ser companys de junta, pràcticament sense avisar-me abans, encara que fos per cortesia o per amistat... De fet ja ho hem aclarit amb el Jaume i ja està. És un tema oblidat, i crec que per a ell també, així m’ho va dir, que potser no és que es precipités, però sí que és conscient que potser m’ho hauria d’haver dit abans”.

Laporta va tornar a parlar d'una candidatura continuista única com una probabilitat, basant-se en el fet que "tant Alfons Godall, si finalment anuncia la seva candidatura, com Jaume Ferrer defensen el mateix model de club i de gestió, que és el que ens ha portat als millors moments de la nostra història", i ha assegurat que  "hi ha espais per acordar una única candidatura que defensi aquest model".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.