Esports

El japonès Nakamura serà jugador de l'Espanyol les dues pròximes temporades

El club es quedarà un alt percentatge dels nous contractes de publicitat que signi el jugador

L'Espanyol ha fet públic avui la contractació del migcampista japonès Shunsuke Nakamura, procedent del Celtic de Glasgow, que serà jugador del conjunt blanc-i-blau les pròximes dues temporades.

Nakamura, que passarà en les pròximes setmanes la pertinent revisió mèdica, arriba lliure al club català després d'acabar el seu contracte amb el conjunt escocès. L'interès de l'Espanyol ve de lluny i encara que la dona del futbolista volia tornar al Japó, finalment s'ha concretat el fitxatge.

Al marge de la seva qualitat futbolística, l'Espanyol considera que la incorporació del japonès pot ser un gran negoci per a l'entitat. En principi, el club es quedarà un alt percentatge dels nous contractes de publicitat que signi Nakamura.

Aquest havia estat un dels aspectes que més complicacions ha generat durant les negociacions, encara que les dues parts han arribat a un acord satisfactori.

El migcampista nipó, de 30 anys, té una àmplia experiència al futbol europeu, on va començar a jugar el 2002, quan va signar pel conjunt italià Reggina, procedent de Yokohama Marinos. El 2005 es va incorporar al Celtic de Glasgow on ha jugat fins a aquesta temporada passada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.