Esports

Márquez estarà entre 10 i 15 dies de baixa

Barça

Rafa Márquez estarà entre deu i quinze dies de baixa per una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra. El mexicà, que va demanar el canvi tan bon punt va començar el derbi de dimecres per molèsties a la zona, s'ha sotmès a proves que han descartat qualsevol trencament, però han confirmat una petita contractura. Així, el central es perdrà almenys els pròxims tres partits: contra el Numància dissabte, la tornada de Copa contra l'Espanyol dimecres i la visita a Santander el cap de setmana següent.

Mentrestant, la resta de la plantilla es va entrenar i Xavi es va erigir com a portaveu per esvair fantasmes després del 0-0 cedit a Montjuïc. "No pensem en un sotrac sinó a augmentar l'avantatge", va afirmar el de Terrassa, que va afegir: "Hi ha molts motius per pensar en positiu: estem bé, tenim confiança i les victòries et donen moral. Hi ha ordre, solidaritat i cohesió. No em passa pel cap que ensopeguem". Xavi no va poder evitar un "no fotem!" sobre la possibilitat que Florentino es presentés a la presidència del Madrid i fes amb Messi el que va fer amb Figo fa gairebé 10 anys.

La jornada blaugrana es va tancar al Saló de Cent de l'Ajuntament barceloní, on l'Agrupació Barça Veterans va celebrar l'acte inaugural del seu cinquantenari amb la presència de l'alcalde Jordi Hereu i un pregó llegit per Joan Laporta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.