Esports

Eto'o demanda el Barça per impagament de comissió i el judici serà 8 d'abril

Existeix un cas similar, que va tenir lloc a la Corunya i que contradiu els arguments del Barça, que es nega a pagar

El camerunès Samuel Eto'o ha presentat finalment una demanda contra el Barça per l'impagament d'una comissió de tres milions d'euros que reclama el jugador pel seu traspàs a l'Inter de Milà aquest estiu. El judici està previst per al 8 d'abril de l'any que ve, després de l'acte de conciliació que les dues parts van celebrar fa uns dos mesos, en el qual no van arribar a un acord satisfactori.

El cas que enfronta Eto'o i el Barça ha generat molts dubtes perquè en l'últim pronunciament, després de l'acte de conciliació, el mateix jugador va negar que li estigués demanant res a l'entitat catalana.

Samuel Eto'o va ser traspassat aquest estiu a l'Inter de Milà i es va fixar la seva sortida en uns 20 milions d'euros, en una operació que pretenia abaratir el fitxatge de Zlatan Ibrahimovic pel Barcelona. El jugador considera que li correspon el 15 per cent d'aquest traspàs, que són els tres milions d'euros que reclama, però el Barcelona ja li ha argumentat insistentment que aquest pagament no li correspon al conjunt català per dos motius: perquè en aquestes circumstàncies el pagador és l'equip que compra, és a dir, l'Inter, i perquè aquest pagament només s'efectua entre equips espanyols.

Cas similar
Existeix un cas similar que contradiu les tesis del Barcelona. Aquest cas va tenir lloc el febrer del 2008, quan el jutjat social número 3 de la Corunya es va pronunciar en contra del Deportivo, en la reclamació que va efectuar Albert Luque per l'import de 2,1 milions d'euros en el seu traspàs al Newcastle anglès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.