Esports

Ferran Soriano proposa un Camp Nou 2.0

El projecte contempla nous serveis al mòbil i la creació d'una xarxa social blaugrana

L'exvicepresident del Barcelona i membre de la candidatura de Marc Ingla a la presidència del club, Ferran Soriano, ha proposat avui crear un Camp Nou 2.0 que permeti als usuaris obtenir tota mena d'informació a través del telèfon mòbil.

A més d'impulsar una xarxa de connexió sense fil a tot l'estadi, l'equip de la candidatura d'Ingla proposa crear una aplicació específica per als telèfons mòbils o dispositius similars que permetria als aficionats conèixer en temps real l'estat del trànsit en els voltants de l'estadi, rebre estadístiques actualitzades i fins i tot veure la repetició de les millors jugades.

A més, el sistema permetria conèixer amb exactitud el nombre d'entrades disponibles i la seva ubicació sense necessitat d'anar a l'estadi i uns minuts abans de l'inici del partit, segons ha explicat Víctor Font, membre de la candidatura d'Ingla.

El projecte del Camp Nou 2.0 també contempla la creació d'una xarxa social blaugrana. Més enllà de les fronteres del Camp Nou, Ferran Soriano ha insistit en la necessitat d'internacionalitzar el club –"hem de créixer, perquè si no ho fem, ho faran altres i ens avançaran"–, a través d'un sistema d'ambaixades internacionals que servirien per crear punts de trobada de barcelonistes de tot el món. Així, el projecte inclou crear set ambaixades a Moscou, Dubai, Pequín, Tòquio, Sao Paulo, Nova York i Barcelona, amb una inversió inicial de 2,25 milions d'euros cadascuna.

El creixement internacional és un dels eixos de la política de Ferran Soriano perquè han comprovat que "el creixement a l'Estat espanyol és limitat, però en canvi, en l'àmbit internacional, és il·limitat". A més, malgrat que els ingressos actuals provenen la majoria del territori espanyol, "l'audiència de cada partit de Lliga de Campions és, en el seu 90% de fora de l'Estat".

Des del punt de vista purament econòmic, el pla de Soriano és destinar als fitxatges un màxim de 60 milions d'euros per temporada fins a 2011 i de 100 milions a partir de 2014, amb l'objectiu general de doblar el pressupost del club en els pròxims sis anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.