La Penya guanya el Cajasol (66-77)

El Joventut ha guanyat a Sevilla amb comoditat (66-77) després d'un decisiu parcial en el segon quart que ha doblegat la feble resistència del cuer, el Cajasol. Així, l'equip andalús ha sumat la seva onzena derrota a la lliga.

Els primers deu minuts han estat molt igualats i no ha estat fins al segon quart que s'ha decidit el partit. La penya ha fet  un 0-12 en el començament del segon quart.

Després del descans, el Cajasol s'ha rendit i els homes de Sito Alonso, el preparador badaloní, han continuat sumant.

En el tercer quart, els badalonins, han arribat als dinou punts de distància (41-60) i, en l'últim quart, la diferència s'ha disparat a un límit de vint-i-cinc punts (50-75, m.35), reduïts per un parcial local de 13-0, més impulsat per la dignitat i l'orgull que per l'esperança de poder remuntar.