Esports

El Terrassa Futbol Club S.A.E., condemnat a desaparèixer

Avui era un dia clau per al futur del Terrassa FC S.A.E. Malauradament ha acabat esdevenint el final de l'empresa. Així ho diu la resolució del jutjat mercantil número 2 de Barcelona després que no hi hagués acord entre l'entitat egarenca i la junta de creditors.

I és que abans, però, els mateixos creditors no han aprovat el Pla de Viabilitat presentat pel Consell d'Administració del Terrassa el passat 2 de desembre. Hisenda i Seguretat Social, màxims creditors de l'entitat roja, no han donat el vist-i-plau al pla i, per tant, no s'ha pogut tirar endavant. Malgrat els intents d'acord, el jutge ha acabat dictant que el Terrassa ha de desaparèixer com a societat anònima esportiva.

A partir d'aquí, el magistrat ha nomenat l'economista Raimon Casanellas i l'advocat Vicente Buruaga com a administradors judicials. Els fins avui administradors concursals, a partir d'ara hauran de dur a terme la dissolució de l'empresa. Malgrat tot, encara no s'ha parlat de terminis, fet que augmenta la incertesa de tot l'entorn terrassista.

Tot i així l'estructura del Terrassa FC seguirà com fins ara i es mantindrà el Consell d'Administració. Totes les decisions, però, hauran de passar pels administradors judicials que seran qui tindran l'última paraula. Fonts molt properes a l'executiu del club han assegurat que "els treballadors de l'empresa, en aquest cas jugadors, tècnics, etc. seguiran cobrant com fins ara, perquè el consell es farà càrrec dels seus sous".

El Terrassa FC, però, podrà continuar competint a 2a divisió B malgrat no ser SAE. Ho farà com a club social, mateixa categoria que tenen el FC Barcelona, el Reial Madrid o el Atlètic Club de Bilbao. Tot i així, la situació entre aquests clubs i l'egarenc és incomparable i el Terrassa necessita trobar una solució urgent per seguir existint.

Aquest proper dijous hi ha prevista la primera reunió entre el President del Terrassa FC, Kiko Sánchez, i el seu equip amb els administradors judicials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.