Esports

El Madrid treu tota l'artilleria dialèctica per rebre l'Alcorcón

El club blanc apel·la a l’èpica i als tòpics, inclòs l’‘esperit Juanito’, per intentar remuntar el 4-0 del partit d'anada

No és l’Anderlecht, ni el Derbi County… ni el Borussia Mönchengladbach ni l’Inter, rivals en algunes remuntades històriques al Bernabéu. El Madrid s’enfronta aquesta nit a l’Alcorcón, un equip desconegut fins fa poc, però que ha tingut l’honor de ser equiparat amb alguns històrics del futbol europeu en l’espectacular desplegament informatiu que els mitjans de comunicació del club blanc i satèl·lits no han dubtat a transmetre a través de tots els seus canals enarborant el famós esperit Juanito.

No deixa de sorprendre aquest fet tot i tractar-se d’un rival que milita a Segona B, però la grandesa d’un club com el Madrid sembla mesurar-se amb altres paràmetres des de fa bastant temps, per més greu que li sàpiga a Florentino Pérez. I el més sorprenent és que des de la Casa Blanca s’assegura que hi haurà comunió total i el Bernabéu registrarà un ple fins a la bandera per donar suport a l’equip en “tan èpica remuntada”.

Els jugadors, o més aviat el departament de premsa del Madrid, no ha dubtat a través de la seva pàgina web d’airejar l’arenga dels protagonistes. “Pel nostre escut i la nostra samarreta, no fallarem”, “El Bernabéu serà el jugador número 12”, “L’hi devem a l’afició”, “Honor”, “Història”, “Orgull”… són només alguns dels exemples exposats a través de la xarxa.

La veritat és que Pellegrini haurà de recórrer a moltes de les seves estrelles per intentar remuntar l’humiliant 4-0 de l’anada. Els dos Diarrá tancaran buits en el centre del camp després que Lass fos obligat pel club a no viatjar amb la seva selecció fins a la finalització del duel, encara que no va ser així en el cas de Benzema. Endavant Kaká i Higuaín jugaran a priori més oberts, alhora que Pellegrini confia en l’experiència de Raúl i Van Nistelrooy per atemorir la defensa rival. No és temps per a proves, i així Drenthe, Van der Vaart i Granero, entre d’altres, haurien d’esperar una altra oportunitat per jugar.

Guti tampoc figura a la convocatòria, i van quatre. La situació sembla tibar-se encara més després que Pellegrini decidís ahir mantenir-se ferm. “Tornarà quan ell vulgui”, va manifestar el xilè en referència a la seva hipotètica mala forma, tot i que s’assegura que el tècnic encara espera unes disculpes públiques per part del jugador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.