Esports

Brown queda primer en els entrenaments lliures de Xangai i Alonso, penúltim

Fórmula 1

El pilot britànic Jenson Button ha prorrogat el domini de Brawn GP en els entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina, per davant del seu company d'equip Rubens Barrichello i de l'alemany Nico Rosberg, mentre que Fernando Alonso (Renault) només ha pogut marcar el penúltim millor temps.

Després d'una primera sessió dominada per Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), la segona tanda de lliures ha despertat definitivament la graella. Igual que a Austràlia i Malàisia, Button ha estat vencedor tot i que Rosberg li ha trepitjat els talons.

Molt pitjor li ha anat a Fernando Alonso, que ha estat el pilot més lent de la jornada únicament per davant del seu antic company a Renault, l'italià Giancarlo Fisichella (Force India). El pilot asturià, acostumat a rodar poques voltes en els primers lliures, fins i tot ha fet dues sortides de pista en el seu intent de millorar el rendiment del monoplaça.

Alonso ni tan sols ha pogut superar el seu company d'equip, Nelson Piquet, que ha acabat setzè per davant dels BMW Sauber de Nick Heidfeld i Robert Kubica. El pilot espanyol, amb novetats en el seu monoplaça, ha de millorar molt els seus temps si vol arrencar algun punt de la Xina.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.