Esports

El Barça començarà la pròxima pretemporada a Wembley

Xavier Sala i Martín i Magda Oranich s'incorporen a la junta directiva

El FC Barcelona ha confirmat aquest divendres que farà el seu primer stage de pretemporada a Londres, disputant els seus dos primers compromisos de l'estiu a l'estadi de Wembley, contra el Tottenham i l'Al-Ahly egipci.

D'aquesta manera, el conjunt blaugrana canviarà la població escocesa de Saint Andrews, seu de les seves dues últimes pretemporades, per la capital anglesa, en què jugarà el 24 i el 26 de juliol els seus dos primers partits de la pretemporada, segons ha confirmat el club.

El Barcelona estarà durant cinc dies a Londres, tal com ha expressat el vicepresident primer i portaveu del club, Alfons Godall, que ha indicat que la decisió de fer l'stage a Londres respon a interessos "esportius i econòmics".

A més, a la reunió d'aquest dijous s'ha acordat oficialment que Xavier Sala i Martín i Magda Oranich, que fins ara ocupaven els càrrecs de president de la comissió econòmica estatutària i Síndica del Soci respectivament, s'incorporin com a nous membres de la junta directiva del club.

El nomenament dels nous directius queda ara condicionat a la ratificació en la pròxima assemblea general que faci el club. Seguint l'article 30 dels Estatuts de l'entitat blaugrana, la provisió dels dos nous directius va ser proposada pel president, Joan Laporta.

Nous càrrecs
Sala i Martín passarà a formar part de l'Àrea Econòmica de la Junta. Antic consultor del Banc Mundial i el Fons Monetari Internacional, durant els últims quatre anys i mig ha presidit la comissió econòmica del FC Barcelona i a l'estiu del 2006 va ocupar la presidència de la comissió gestora.

Per la seva banda, Oranich s'incorporarà a l'àrea jurídica de la junta directiva blaugrana. Síndica del Soci des de juliol del 2008, en la temporada 2000-2001 va participar a la comissió de reforma dels estatuts del club.

En la mateixa reunió, han estat nomenats els seus substituts. Així, Carles Murillo passa a ser el nou president de la comissió estatutària, mentre que Agustí Bassols passa a ser Síndic del Soci. D'altra banda, Jordi Urdeix es converteix en nou membre de la comissió econòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.