Esports

Márquez tampoc jugarà a San Mamés per la grip A

La baixa del mexicà s'afegeix a les d'Abidal i Yaya per la mateixa malatia. Guardiola convoca el jugador del filial Andreu Fontàs

El central mexicà Rafael Márquez ha causat baixa per al partit que aquest dissabte, a les deu de la nit, jugarà el Barça contra l'Athletic Club de Bilbao a San Mamés. La causa: la grip A.

Márquez pateix un procés víric que tot indica que és la nova malaltia, que ja afecta Erick Abidal i Yaya Touré, segons un informe mèdic facilitat pel club.

El jugador, per tant, no viatjarà a Bilbao i aquesta tarda s'ha de confirmar si els símptomes de molèsties generals i febre són també conseqüència de la grip A.

En el seu lloc, el preparador Pep Guardiola ha cridat al jove del filial blaugrana Andreu Fontàs. Guardiola accepta el procés amb tranquil·litat. "Sabíem que podia passar i ha passat. No podem fer res més que esperar que passi", ha comentat davant l'epidèmia de grip al seu vestidor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Molt de gust

Barcelona
 

Vergonya i bogeria

barcelona
 
 

El Veszprém, el rival de ‘semis’

barcelona / el caire
 

Un digestiu a Fontajau

Girona
 

Llegenda generacional

Zuric / Barcelona
 

‘Fitxatge’ esperat

barcelona
 

Primer títol per al Sant Andreu

mataró